7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Czajniz a'la wojmat

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zamiast kapusty pekińskiej dodałam dużo chilli. Pyszne!
ryfka 2011-02-23 21:15:56.258

Pyszne, robiłam różne kombinacje ;) Ale uwaga - kapusta wrzucona na sam koniec pozostaje dziwnie twarda i ciężka do przełknięcia. Przyznam szczerze, że nie zdawałam sobie z tego sprawy ;)
kasiarka 2010-11-21 01:09:24.075

Polecam olej z pierwszego tłoczenia ale nie na zimno, bo ojej na zimno tłoczy się, żeby był na zimno, a nie smażony. Hej!
~mysz 2006-03-29 00:00:00.0

Dzięki. Bardzo dobre było. Mniam, Mniam.
~GINA 2002-12-06 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas