7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta z soczewicy z duszoną cebulką i bazylią

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Świetna, choć nieco ją zmodyfikowałam i przyśpieszyłam xD
Duszoną cebulkę miałam z puszki, soczewicę też :)
Do tego dodałam trochę słonecznika i siemienia lnianego :)Wyszło pyszne!
Triszka Mar 1, 2012

a ja z kolei uwielbiam tę pastę. polecam dodać jeszcze majeranek. aha i rodzaj soczewicy też ma znaczenie - ja najbardziej tutaj lubię zieloną. z oliwkami przepyszna :)
majczi Jan 8, 2012

nie bardzo mi smakowala ta pasta wg przepisu, wiec dorzucilam sredniego ugotowanego ziemniaka i plaska lyzke koncentratu pomidorowego i wyszlo pycha po zmiksowaniu:)
tygrysek Feb 8, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas