7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób15 dag warzyw:
- żółta i czerwona papryka - cukinia - por - seler - cebula 1 łyżeczka oliwy z oliwek 1/2 łyżeczki oregano sól 1/2 ząbka czosnku Przygotowanie:Warzywa pokroić w kostkę. Dusić z oliwą, oregano i szczyptą soli, na średnim ogniu przez 20-25 minut. Pod koniec dodać obrany ze skórki i pokrojony czosnek.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
polecam dodac dynii obranej i pokrojonej w kosteczke
~maciek Aug 13, 2003 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Prowansalskie ratatouille (wegańska)Ziemniaczane ratatouille (wegańska) Ratatouille po chińsku (wegańska) Ratatouille - jarzynowy garnek (wegańska) Tarta a' la ratatouille/ tarta ratatuj (lakto-wege) Sznycel z selera (wegańska) Kotlety z selera (wegańska) Placuszki z selera (ovo-wege) Tosty z selera (wegańska) napój z selerów i marchwi (wegańska+miód) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
MagdaM Jan 21, 2012