 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu"Polepszacze" smaku istnieją również w naturalnej kuchni. Nie bez powodu używam często w moich potrawach sosu sojowego, płatków drożdżowych czy wędzonej papryki. Jednak to olej z pestek dyni stał się teraz asem w doprawianiu posiłków. Bo skoro poradził sobie z tofu, które, no nie ukrywajmy, jest nijakie w smaku?
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska Składniki:1 kostka tofu, 180 g
 50 g sparzonego jarmużu 5 cząstek suszonych pomidorów 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka oleju z pestek dyni Przygotowanie: 
			
				
				
				 | Podobne wg nazwy:Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege)Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege) Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska) Fava - grochowa pasta do pieczywa (wegańska) Słodka pasta do pieczywa z ciecierzycy i bakalii (wegańska) Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii (wegańska) Pasta z tofu i tahini (wegańska) Orzechowa pasta z tofu (wegańska) Pasta pomidorowa z tofu (wegańska) Pieczarkowa pasta z tofu (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |