7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka ze szpinaku, awokado, chilli i orzechów nerkowca



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 2

świeży szpinak
awokado
1/2 papryczki chilli
garść orzechów nerkowca

dressing:
oliwa
miód [w wersji wegańskiej dowolny słód lub syrop/koncentrat soku lub sztuczny miód]
musztarda
sos z granatu (lub cytryny)

Przygotowanie:

Liście szpinaku kroimy na mniejsze kawałki, awokado w plasterki, chilli na cienkie plasterki, mieszamy.

Polewamy dressingiem przygotowanym z oliwy, musztardy, miodu i sosu z granatu (cytryny), posypujemy orzechami nerkowca.
Nadesłał(a) Gochagotuje, dnia: Jun 25, 2014
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Krem z orzechów nerkowca i awokado (wegańska & RAW)
Twarożek z orzechów nerkowca z czosnkiem (wegańska)
Mrożony krem z orzechów nanerczowych (nerkowca) z ananasem (wegańska & RAW)
Wegańska pasta z orzechów nerkowca po indyjsku (wegańska & RAW)
Sałatka z brokułów z sosem chilli (wegańska)
Sałatka z awokado i soczewicą (wegańska)
Sałatka z cykorii, sera pleśniowego i orzechów (lakto-wege)
sałatka ze szpinaku z jajkiem (bez ograniczeń)
Sałatka ze szpinaku i truskawek (wegańska & RAW)
Sałatka z pieczarek i szpinaku (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas