7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
A'la tapenada, czyli pasta z zielonych oliwek i orzeszków ziemnych
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 czerwonej cebuli
2 ząbki czosnku 1/2 szklanki orzeszków ziemnych niesolonych szklanka oliwek łyżka oliwy sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Tapenada - pasta z czarnych oliwek z czosnkiem (wegańska)Masło z orzeszków ziemnych (wegańska) Sałatka z ananasa i orzeszków ziemnych z kiełkami (lakto-wege) Surówka z kapusty pekińskiej, orzeszków ziemnych i rodzynek (wegańska & RAW) Pasta ze słonecznika a'la pasztetowa (wegańska) Pasta z groszku konserwowego i oliwek (wegańska) Pasta z grochu z zielonymi oliwkami (wegańska) Przedwiośnie II czyli sałata lodowa z groszkiem i oliwkami (wegańska & RAW) Pasta z groszku mrożonego a'la hummus (wegańska) Fasola perłowa a'la Bożenka - z migdałami, oliwkami i kaparami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Bardzo smaczna potrawa! Szczególnie smaczna z grzankami i pomidorem - pycha :)
bakol Apr 25, 2014