7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

A'la tapenada, czyli pasta z zielonych oliwek i orzeszków ziemnych

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1/2 czerwonej cebuli
2 ząbki czosnku
1/2 szklanki orzeszków ziemnych niesolonych
szklanka oliwek
łyżka oliwy
sól
pieprz

Przygotowanie:

Miksujemy wszystko: najpierw cebulkę z czosnkiem, potem orzeszki, a na końcu dodajemy oliwki z oliwą. Doprawiamy sola i pieprzem do smaku.
Nadesłał(a) blondwege, dnia: Feb 21, 2014
Źródło/autor przepisu: http://blondwege.blogspot.com/2014/02/tapenada-czyli-pasta-z-zielonych-oliwek.html
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:


Bardzo smaczna potrawa! Szczególnie smaczna z grzankami i pomidorem - pycha :)
bakol Apr 25, 2014

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Tapenada - pasta z czarnych oliwek z czosnkiem (wegańska)
Masło z orzeszków ziemnych (wegańska)
Sałatka z ananasa i orzeszków ziemnych z kiełkami (lakto-wege)
Surówka z kapusty pekińskiej, orzeszków ziemnych i rodzynek (wegańska & RAW)
Pasta ze słonecznika a'la pasztetowa (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego i oliwek (wegańska)
Pasta z grochu z zielonymi oliwkami (wegańska)
Przedwiośnie II czyli sałata lodowa z groszkiem i oliwkami (wegańska & RAW)
Pasta z groszku mrożonego a'la hummus (wegańska)
Fasola perłowa a'la Bożenka - z migdałami, oliwkami i kaparami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas