7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Smootie porzeczkowy

Ogórki dają łagodny smak i są fajnym "rozcieńczalnikiem" dla kwaśnych porzeczek. Pycha.

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: 1

1 szklanka porzeczek
3 łyżki agrestu
2 ogórki gruntowe
garstka ziaren, ja użyłam po łyżeczce siemienia lnianego i sezamu

Przygotowanie:

Ogórki umyć, obrać, dorzucić umyte owoce, zmiksować lub zmielić blenderem. Dodać mielone ziarna.

Wskazówki i uwagi:

Ogórki pysznie się komponują do smoothies i owocowych szejków, bo są w smaku bardzo neutralne, a jednocześnie apetycznie podkreślają smak owoców.

Takie śniadanie jest ekstra - polecam frutariańskie śniadania.
Nadesłał(a) Hell Kitty, dnia: 2014-02-15 19:48:51.644
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Koktajl bananowo porzeczkowy (wegańska)
Zupa malinowo - porzeczkowa (lakto-wege)
Placek porzeczkowo-truskawkowy (wegańska)
Galaretka porzeczkowa (na zimę) (wegańska)
"Kefir" wegański porzeczkowy (wegańska)
Bananowo-porzeczkowy koktajl (wegańska)
Ciasto z nadzieniem porzeczkowo-migdałowym (bez ograniczeń)
Kwas z soków: poziomkowego i porzeczkowego (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej z jabłkami i konfiturą porzeczkową (wegańska & RAW)
Chłodnik porzeczkowo-wiśniowy na czerwonym winie (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas