7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kasza jęczmienna/jaglana z warzywami i koperkiem

Nie lubię kasz bez smaku. Ta bardzo mi smakuje - z dużą ilością pieprzu jest znakomita. Polecam spróbować.

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 1

3/4 kubka kaszy jęczmiennej lub jaglanej
pomidor
3/4 papryki
kawałek pora
łyżeczka oliwy
koperek
sól
pieprz

Przygotowanie:

Pokroić drobno pora i paprykę - chwilę podsmażyć, dodać pokrojonego w kostkę pomidora i kaszę (wraz z 2 porcjami wody). Podgotować.

Dodać sól, pieprz do smaku, na koniec dodać dużo pokrojonego koperku i wymieszać.
Nadesłał(a) ~Magilion, dnia: 2013-04-10 21:44:38.603
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kasza jęczmienna z mieszanką warzyw z patelni (wegańska)
Kasza jaglana z bakłażanem (wegańska)
Kasza jaglana z rodzynkami (bez ograniczeń)
Kasza jaglana "po francusku" (lakto-wege)
Kasza jaglana z brokułem (wegańska)
Kasza jaglana na czerwono (wegańska)
Kasza z fasolą i warzywami (wegańska)
Kasza jaglana z bakaliami i miodem (lakto-wege)
Słoneczna kasza jaglana z daktylami (wegańska)
Kasza jaglana z kurkumą i natką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas