7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:kilka grzybów
1 cebula kilka ziarenek pieprzu sól 2 litry wody 1,5 łyżki mąki szklanka chudej śmietany Przygotowanie:Grzyby umyć, ugotować na miękko z obraną i pokrojoną cebulą oraz pieprzem i solą. Wyjąć z wywaru, pokroić w paseczki, włożyć do wywaru. Mąkę rozmieszać ze śmietaną, dodać trochę gorącego wywaru, ciągle mieszając. Dolać do wywaru. Zagotować.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Oct 17, 2000
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 10/2000 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa pomidorowo-czosnkowa (bez bulionu) (wegańska)Zupa jarzynowo-grzybowa (lakto-wege) Zupa krem z porów na bulionie (wegańska) Zupa grzybowa z kaszą gryczaną (wegańska) Zupa grzybowa z tymiankiem i śmietaną (wegańska) Zupa grzybowa z zielonym groszkiem (wegańska) Zupa wiejska - bulion z grzanką i parmezanem (lakto-wege) Zupa grzybowa delikatnie zakwaszona sokiem z cytryny (lakto-wege) Zupa grzybowa z natką (z grzybów suszonych) (wegańska) Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z marchewką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |