7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Spaghetti z boczniakami

Szybkie i sycące danie, pełne białka.



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: 2

opakowanie ("tacka") boczniaków
duża cebula
1/2 opakowania serka homogenizowanego, naturalnego 3% (u mnie Pilos z Lidla)
ulubione przyprawy

+ makaron spaghetti (z pszenicy durum)

Przygotowanie:

Cebulę pokroić w kostkę i przysmażyć na patelni (u mnie obyło się bez tłuszczu), dodać pokrojone w paski boczniaki i dusić około 10 minut. Przyprawić. Po ściągnięciu patelni z ognia wymieszać z serkiem. Dodać do ugotowanego makaronu.
Nadesłał(a) koralina, dnia: Apr 20, 2012
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kotlety z boczniaków (ovo-wege)
Flaczki z boczniaka (wegańska)
Zupa z boczniaków (wegańska)
Boczniaki smażone w śmietanie (lakto-wege)
Kotlety panierowane z boczniaków (ovo-wege)
Gulasz z boczniaka z papryką (wegańska)
Sałatka z boczniaków z pomidorami (wegańska)
Jaja faszerowane boczniakiem (bez ograniczeń)
Gulasz z boczniaków i papryki (wegańska)
Apetyczny galart z boczniakami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas