7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Green & Yellow

Dziwne połączenie, ale naprawdę smaczne. Neutralny wodnisty smak ogórka łączy się z wyraźnym smakiem banana!

Średnia ocena: [5.0 z 3 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [3]


Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: 1

1 banan
0,5 ogórka szklarniowego
0,5 łyżeczki oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Obierz ogórka i banana, pokrój w kostkę. Wymieszaj ze sobą i dodaj oliwy.
Nadesłał(a) agnmid, dnia: Jan 19, 2012
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Zdjęcia do przepisu:


Nowe komentarze:

prawie jak mięsny jeż
~Daro Mar 2, 2016

dziwne połączenie... tak dziwne, że aż kuszące...
Mitz Apr 3, 2012

Niezła sałatka, odkąd ją zobaczyłam, nosiłam się z zamiarem wypróbowania przepisu ;)
Oprócz oliwy można dodać miód, wychodzi nieźle.
Jeszcze bym dodała przepołowione truskawki, gdybym miała, ale to jeszcze nie sezon. Z truskawkami też kiedyś wypróbuję ;)
Dodałam też jedno zdjęcie, gdzie jest ta sałatka z dodatkiem śliwek - i też dobrze z nimi smakuje :))
Luna7 Apr 2, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kokosowe yellow curry (wegańska)

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas