7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Gulasz z fasolek i pieczarek z cytryną i tymiankiemDanie konsystencją przypomina mi gulasz. Idealne na szybki obiad. Ma świeży, ciekawy posmak tymianku i cytryny.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 3 porcjepuszka fasolek, najlepiej kolorowych (540 ml)
ok. 12 małych pieczarek 1 mała czerwona cebula 3 duże ząbki czosnku 2 łyżeczki oliwy z oliwek do smażenia 2 łyżki bułki tartej 1 łyżeczka tymianku, najlepiej świeżego 1/2 łyżeczki soli 1/2 cytryny (sok i miąższ) 1 łyżeczka świeżo zmielonego czarnego pieprzu 1,5-2 szklanki warzywnego bulionu lub wody Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Gulasz z fasolki i kuskusu (wegańska)Sałatka z bobu z pieczarkami i cytryną (wegańska) Gulasz z fasolki szparagowej z papryką (lakto-wege) Makaron z selerem naciowym, cebulą, fasolką i tymiankiem (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z oliwkami i tymiankiem (wegańska) Fasola z pieczarkami (wegańska) Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw (wegańska) Kolorowy gulasz warzywny z fasolką czerwoną (wegańska) Gulasz bengalski (z ziemniaków, dyni, bakłażana i groszku lub fasolki szparagowej) (wegańska) Sajgonki z ryżem, fasolkami i pieczarkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
EwaH Jan 30, 2012