7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Słodka kanapka z pumpernikla

Pyszna, zdrowa i bogata w błonnik kanapka.

Średnia ocena: [1.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska+miód

Składniki: dla 1 osoby

kromka chleba pumpernikiel
1/2 łyżeczki dowolnego dżemu
1/2 łyżeczki miodu
1/2 łyżeczki nasion słonecznika
1/2 łyżeczki nasion dyni
1 orzech włoski

Przygotowanie:

Kromkę pumpernikla smarujemy wymieszanym miodem z dżemem, posypujemy nasionami i skruszonym orzechem.

Wskazówki i uwagi:

W zależności od upodobań można zwiększyć ilość dżemu czy zmienić orzech włoski na inny.
Nadesłał(a) ~Julita Jóźwiak, dnia: 2011-07-20 21:59:07.102
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kanapka z awokado (wegańska)
Kanapka z kwiatami nasturcji (wegańska)
Kanapka paryska - z gorgonzolą i figami (lakto-wege)
Kanapka z hummusem i świeżym lubczykiem (wegańska)
Zapiekana kanapka z serem, cebulą i sosem pomidorowym (lakto-wege)
Razowa kanapka z awokado, pomidorem i serkiem (lakto-wege)
Kanapka smakosza z białą rzepą i oliwkami (wegańska)
Grysik na słodko (lakto-wege)
Słodki deserek (lakto-wege)
Twarożek na słodko (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas