7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Puree ziemniaczano-ryżowe

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [3]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 3 osób

5-6 ziemniaków
1/2 szklanki ryżu
sól

Przygotowanie:

Wstawiamy ziemniaki do gotowania w osolonej wodzie. Jak woda zacznie się gotować, dodajemy ryż. Po ugotowaniu odcedzamy ziemniaki z ryżem i tłuczemy. W razie potrzeby doprawiamy solą.
Nadesłał(a) moni, dnia: May 29, 2011
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

dodać jeszcze podsmażoną cebulke i jest mega pyszne
xero Sep 14, 2011

Śmieszny pomysł - z ciekawości aż tez spróbuję :)
~zuza May 31, 2011

wyglada super sprobuje na pewno !
agnmid May 29, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Puree ziemniaczano-szpinakowe (wegańska)
Smażone puree ziemniaczano-dyniowe (wegańska)
Puree ziemniaczane (lakto-wege)
Puree z brokułów (wegańska)
Puree z soczewicy (wegańska)
Bliny ziemniaczano-jabłkowe (lakto-wege)
Sałatka ziemniaczano-fasolowa (ovo-wege)
Placki ziemniaczano-pieczarkowe (ovo-wege)
Placki ziemniaczano-grzybowe (wegańska)
Kotlety ziemniaczano-buraczkowe (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas