 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 Jogurtowo-musztardowy sos z chilli i currySos pasuje do tofu, kotletów warzywnych, może służyć jako dip.
				
				
									
						Średnia ocena:       [4.0
						/ 1 ocena]
						
											
					
					 | dodaj ocenę  | komentarze [0] 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: lakto-wege Składniki:2-3 łyżki gęstego, naturalnego jogurtu
 1,5-2 łyżki musztardy 1 żółtko (opcjonalnie) 1 łyżeczka curry 1 łyżeczka chilli lub 1 cm suszonej peperoncino 0,5 łyżeczki białej, mielonej gorczycy Przygotowanie: 
			
				
				
				 | Podobne wg nazwy:Sałatka z brokułem w sosie jogurtowo-musztardowym (lakto-wege)Ciecierzyca w sosie musztardowym z curry, inna niż zwykle (wegańska) Ryż curry z sosem pomidorowo-jogurtowym (lakto-wege) Sos musztardowy (wegańska) Sos jogurtowy (lakto-wege) Sałatka z brokułów z sosem chilli (wegańska) Gotowane ogórki w sosie musztardowym (wegańska) Jajka w sosie musztardowym lub chrzanowym (bez ograniczeń) Sos musztardowy na bazie żółtka (ovo-wege) Sos musztardowo-rodzynkowy z czosnkiem (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |