7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób2 szklanki ugotowanej fasoli "Jasiek" (ok. 150 g suchej lub 2 puszki odsączonej)
1,5 kostki tofu wędzonego (240 g) 3 duże cebule olej do smażenia 1 łyżka mąki 1 mała puszka koncentratu pomidorowego sól pieprz słodka czerwona papryka Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fasolka "po bretońsku" (wegańska)Pasta z czerwonej fasolki i wędzonego tofu (wegańska) Fasolka po bretońsku z cukinią (wegańska) Fasolka po bretońsku (z warzywami) (wegańska) Blyskawiczna fasolka po bretońsku (wegańska) Fasolka po bretońsku (bezglutenowa) (wegańska) Fasolka biała w sosie pomidorowym (z tofu wędzonym lub bez) (wegańska) Fasolka nie całkiem po bretońsku z warzywami ;) (wegańska) Fasolka na sposób toskański (jak po bretońsku, ale vegan) (wegańska) Jajka sadzone na tofu wędzonym (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Asiu Sep 6, 2010