7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
| 
		 | 
|
| 
		
		 | 
		
	
		 
		puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
	 | 
	
		
 
 Kompot: rabarbar & jabłka lub gruszkiKwaśny smak rabarbaru genialnie się komponuje ze słodkimi owocami. Na ten pomysł wpadłam kiedy robiłam kompot z rabarbaru z melisą. Oba są świetne :)
				
				
									
						Średnia ocena:  ![]() ![]() ![]() ![]()  
						
						[5.0
						
						z 3 ocen]
											
					
					 | dodaj ocenę    
					| komentarze [6]
				
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska 
	
	Składniki:0,5 kg rabarbaru (4 grube łodygi)
 
		0,5-0,6 kg słodkich jabłek (2 duże) lub gruszek opcjonalnie: - otarta skórka z cytryny - garść świeżej melisy - sok z cytryny - 2-3 łyżki cukru lub słodu lub innych słodziszczy Przygotowanie: 
			
				
				
				
		 | 
	
	
		
		
			 
			
	
		Podobne wg nazwy:Dżem skandynawski: jabłka, gruszki & śliwki (wegańska)Gruszki w cieście (bez ograniczeń) Kompot z truskawek (wegańska) Kompot "suszony" (wegańska) Kompot wigilijny (wegańska) Babeczki z rabarbarem (ovo-wege) Racuszki z rabarbarem (wegańska) Biszkopt z rabarbarem (bez ograniczeń) Gruszki w sosie waniliowym (bez ograniczeń) Kompot jabłkowy z goździkami (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas | 
~Api 2013-07-08 15:53:09.53