7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kompot: rabarbar & jabłka lub gruszkiKwaśny smak rabarbaru genialnie się komponuje ze słodkimi owocami. Na ten pomysł wpadłam kiedy robiłam kompot z rabarbaru z melisą. Oba są świetne :)
Średnia ocena:
[5.0
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [6]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:0,5 kg rabarbaru (4 grube łodygi)
0,5-0,6 kg słodkich jabłek (2 duże) lub gruszek opcjonalnie: - otarta skórka z cytryny - garść świeżej melisy - sok z cytryny - 2-3 łyżki cukru lub słodu lub innych słodziszczy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Dżem skandynawski: jabłka, gruszki & śliwki (wegańska)Gruszki w cieście (bez ograniczeń) Kompot z truskawek (wegańska) Kompot "suszony" (wegańska) Kompot wigilijny (wegańska) Babeczki z rabarbarem (ovo-wege) Racuszki z rabarbarem (wegańska) Biszkopt z rabarbarem (bez ograniczeń) Gruszki w sosie waniliowym (bez ograniczeń) Kompot jabłkowy z goździkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Api Jul 8, 2013