7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kuskus razowy ze szparagami i pieczarkami

Szybkie i łatwe danie na sezon szparagowy, pyszne także na zimno.

Średnia ocena: [4.75 z 4 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

kuskus razowy bio
szparagi zielone
pieczarki
oliwa do smażenia
sól gruboziarnista
zioła wedle uznania

Przygotowanie:

Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki i smażymy na oliwie na złoty kolor. Szparagi gotujemy na parze. Kuskus zalewamy wrzątkiem z dodatkiem soli, przykrywamy na kilka minut.

Składniki mieszamy delikatnie, możemy przesmażyć na oliwie. Dodajemy ulubione przyprawy, posypujemy natką pietruszki.
S M A C Z N E G O :)
Nadesłał(a) ewa_z_drzewa, dnia: 2010-05-17 10:58:29.873
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:


pychotka:) szparagi rządzą!
Goś 2012-05-16 16:09:20.332

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Risotto ze szparagami i pieczarkami (wegańska)
Wegańskie lasagne ze szparagami, cukinią i pieczarkami (wegańska)
Elegancka sałatka z konserwowych szparagów z groszkiem i pieczarkami (wegańska)
Szybki kuskus z papryką, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska)
Tortilla razowa (ovo-wege)
Razowe placuszki (wegańska)
Naleśniki ze szparagami i beszamelem (bez ograniczeń)
Balsamiczne szparagi z marchewką (wegańska)
Szparagi z sezamem i imbirem (wegańska)
Makaron ze szparagami i oliwkami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas