7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Enchilada ze szpinakiem i sosem pieczarkowo-pomidorowym
Średnia ocena:
[4.9
z 8 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób3 placki tortilli
ew. ser żółty farsz szpinakowy: pół paczki szpinaku cebula czosnek olej do smażenia gałka muszkatołowa chili sól sos pieczarkowo-pomidorowy: szklanka pokrojonych pieczarek puszka pomidorów sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Racza z sosem pieczarkowo-pomidorowym (wegańska)Sos pomidorowo-paprykowo-pieczarkowy (do kopytek itp.) (wegańska) Makaron razowy z sosem pomidorowo-paprykowo-pieczarkowym (wegańska) Ryż z sosem pomidorowym i świeżym szpinakiem (wegańska) Zdaje się, że enchilada (wegańska) Pęczak z sosem pieczarkowym (lakto-wege) Sos pieczarkowy lub z kurkami (lakto-wege) Sos pieczarkowy ze smietaną (lakto-wege) Sos pieczarkowy z parmezanem (lakto-wege) Sos pieczarkowo-soczewicowy (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
agapotrykus Jul 3, 2012