7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
A'la risotto z pieczarkami i paprykąProsta, szybka w wykonaniu i smaczna potrawa.
Średnia ocena:
[4.2
z 6 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [4]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osóbworeczek ryżu
warzywna kostka rosołowa 400 g pieczarek papryka czerwona 2 średnie cebule czosnkowe (mogą być też zwykłe) olej do smażenia + margaryna (dla wegan sam olej) zioła prowansalskie pieprz sól ew. suszona papryczka chili przecier pomidorowy (ok. 3 łyżeczek) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Bigos a'la Dzik - z pieczarkami, papryką i kiełkami na patelnię (wegańska)Zapiekanka a'la musaka z ziemniakami, pieczarkami, papryką i żółtym serem (lakto-wege) Risotto ze szparagami i pieczarkami (wegańska) Risotto z włoszczyzną i papryką (wegańska) Pomidorowe risotto z cukinią i papryką (lakto-wege) Risotto z papryką i kostką sojową (wegańska) Panierowane pieczarki a'la kotelciki (ovo-wege) Risotto Wojtka (z cukinią, papryką i kukurydzą) (wegańska) Piekielnie pikantne "risotto" z papryką i kukurydzą (wegańska) Sałatka warstwowa a'la tortilla z pieczarkami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Zrobiłam, dodałam jeszcze czerwoną fasolę konserwową i wyszło świetne ;)
byledojutraa Nov 16, 2012