7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Puree z soi z cebuką

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

400 g soi (2 szklanki)
sól
1 cebula
2 łyżki oleju do smażenia

Przygotowanie:

Soję przebrać, opłukać, namoczyć. Po kilku godzinach ugotować w tej samej wodzie z dodatkiem soli.

Odcedzić, przepuścić przez maszynkę. Cebulę obrać, drobno pokroić, zeszklić na tłuszczu i polać nią soję. Podawać z pikantną surówką.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2000-09-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Soja - roślina XXI wieku (Zielone Brygady)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zapiekana z soi (lakto-wege)
Legumina z soi (bez ograniczeń)
Zupa z soi (wegańska)
Pasztet z soi i szpinaku (ovo-wege)
Pasztet z soczewicy i soi (bez ograniczeń)
Makaron o smaku soi (wegańska)
Puree ziemniaczane (lakto-wege)
Puree z brokułów (wegańska)
Puree z soczewicy (wegańska)
Pasta z soi i włoszczyzny (do chleba) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas