7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Soja zapiekana z kapustą włoską



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

2 szklanki soi gotowanej lub konserwowej
1 szklanka ugotowanej posiekanej kapusty
1 namoczona kajzerka
2 łyżki pokrojonej cebuli
olej do smażenia
3 łyżki mąki sojowej
czosnek
pieprz
jajo

Przygotowanie:

Soję mielimy razem z bułką, następnie mieszamy z drobno posiekaną kapustą, cebulą podsmażoną na oleju i pozostałymi składnikami.

Zapiekamy w naczyniu wysmarowanym olejem.
Nadesłał(a) pat, dnia: Sep 5, 2000
Źródło/autor przepisu: Soja - roślina XXI wieku (Zielone Brygady)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zapiekanka z kapusty włoskiej (wegańska)
Zupa z kapustą włoską i soczewicą (wegańska)
Zupa ziemniaczana z kapustą włoską (wegańska)
Rizzi – bizzi (potrawa włoska) z pieczarkami i groszkiem lub soją konserwową (lakto-wege)
Bigos jarski z mieszanej kapusty z soją, suszonymi śliwkami i grzybami (wegańska)
Placki z czerwonej kapusty i ziemniaków z orzechami włoskimi (ovo-wege)
Sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska & RAW)
Kotlety z kaszy jaglanej i kapusty włoskiej (wegańska)
Jarzynka z kapusty włoskiej, papryki i marchewki (wegańska)
Kapuśniak z włoskiej kapusty, ziemniaków i innych jarzyn (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas