7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:2 szklanki soi gotowanej lub konserwowej
1 szklanka ugotowanej posiekanej kapusty 1 namoczona kajzerka 2 łyżki pokrojonej cebuli olej do smażenia 3 łyżki mąki sojowej czosnek pieprz jajo Przygotowanie:Soję mielimy razem z bułką, następnie mieszamy z drobno posiekaną kapustą, cebulą podsmażoną na oleju i pozostałymi składnikami.
Zapiekamy w naczyniu wysmarowanym olejem.
Nadesłał(a) pat,
dnia: Sep 5, 2000
Źródło/autor przepisu: Soja - roślina XXI wieku (Zielone Brygady)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zapiekanka z kapusty włoskiej (wegańska)Zupa z kapustą włoską i soczewicą (wegańska) Zupa ziemniaczana z kapustą włoską (wegańska) Rizzi – bizzi (potrawa włoska) z pieczarkami i groszkiem lub soją konserwową (lakto-wege) Bigos jarski z mieszanej kapusty z soją, suszonymi śliwkami i grzybami (wegańska) Placki z czerwonej kapusty i ziemniaków z orzechami włoskimi (ovo-wege) Sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska & RAW) Kotlety z kaszy jaglanej i kapusty włoskiej (wegańska) Jarzynka z kapusty włoskiej, papryki i marchewki (wegańska) Kapuśniak z włoskiej kapusty, ziemniaków i innych jarzyn (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |