7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sos pieczarkowy z parmezanemJa najbardziej lubię do kopytek lub klusek śląskich, ale nadaje się do wszystkiego - do makaronu, ziemniaków czy kaszy.
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 3 osób200g pieczarek
cebula 1 ząbek czosnku 50g sera parmezan 300ml śmietanki kremówki 2 łyżki świeżo pokrojonej natki pietruszki sól pieprz szczypta curry (najlepsza tikka masala) olej do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pęczak z sosem pieczarkowym (lakto-wege)Sos pieczarkowy lub z kurkami (lakto-wege) Sos pieczarkowy ze smietaną (lakto-wege) Sos pieczarkowo-soczewicowy (wegańska) Sos pieczarkowy z soczewicą (wegańska) Sos P. (pieczarkowo-porowy) (wegańska) Orkisz z sosem pieczarkowym (wegańska) Makaron z sosem pieczarkowo-cebulowym (wegańska) Kostka sojowa w sosie pieczarkowym (wegańska) Pieczarkowe racuszki z sosem szpinakowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Justaaa Sep 25, 2012