7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Hot Dog

Średnia ocena: [4.0 z 4 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 4 osób

1 opakowanie parówek sojowych wegańskich
2 max grahamki
sałata
papryka
pomidor
ketchup
musztarda

Przygotowanie:

Z parówek zdejmujemy folię i wsadzamy je do piekarnika.
Max grahamki kroimy na pół, usuwamy z nich środek (tyle, aby zmieścić nasze nadzienie) i wsadzamy do piekarnika. Gdy staną się chrupiące, wkładamy do nich liście sałaty, pokrojone warzywa, musztardę, ketchup i oczywiście parówy. Całość jeszcze wkładamy na chwilę do piekarnika.

Wskazówki i uwagi:

Podawać z hoop colą ;)
Nadesłał(a) Wanieczek, dnia: 2009-05-22 21:23:53.314
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

świetny pomysł z wydrążeniem bułki. jakoś nie wpadłam na to, gdy parówki wyślizgiwały się z bułeczek :)
dziękuję.
magrusia 2010-08-29 10:22:42.999

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Syczuański makaron czyli "some like it hot" ;-) (wegańska)
Makaronowa sałatka szpinakowa z fetą (w wersji hot lub cold) (wegańska)

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas