
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:kapusta pekińska
mandarynki kukurydza z puszki orzechy włoskie oliwa z oliwek zioła prowansalskie Przygotowanie:
Poszatkować kapustę, mandarynki obrać, porozdzielane cząstki można pokroić na połówki, dodać kukurydzę i posiekane orzechy. Całość wymieszać, posypując wcześniej ziołami prowansalskimi i skrapiając oliwą z oliwek. Smacznego!
Wskazówki i uwagi:Przed podaniem najlepiej wstawić na pół godzinki do lodówki.
Nadesłał(a) Kano,
dnia: Mar 28, 2009
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z kapusty pekińskiej w sosie śmietanowym (lakto-wege)Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwową (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej, pomidorów i groszku (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorami i winegretem (wegańska & RAW) Surówka czerwcowa z kapusty pekińskiej, papryki i pomidorów (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej, orzeszków ziemnych i rodzynek (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~magda Jan 29, 2011