7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka groszkowo-tofuśna

Jest naprawdę bardzo dobra. W całości wymyślona przeze mnie :D



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

2 małe papryki czerwone
2 małe puszki groszku konserwowego
4 małe pomidory
2 małe cebule czerwone
160 g (opakowanie) tofu marynowanego
chili
świeżo mielony pieprz
sól
majonez

Przygotowanie:

Warzywa pokroić: paprykę w kosteczkę, pomidorki w półplasterki :P, cebulkę bardzo drobno w kosteczkę. Dodać odcedzony groszek i tofu pokrojone w kostkę. Do tego dwie szczypty chili, świeżo mielony pieprz czarny i sól do smaku. Majonezu też, w zależności od gustu. Ja dałam light dwie łyżki i było super :)
Nadesłał(a) katasza, dnia: 2009-02-14 04:26:00.483
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka groszkowa (wegańska & RAW)
Kulki ryżowo-groszkowe (wegańska)
Zielona pasta groszkowo-brokułowa (wegańska)
Gar groszkowy z tofu i grzankami (wegańska)
Zupa krem groszkowo-imbirowa (wegańska)
Makaron z sosem pietruszkowo-groszkowym (wegańska)
Laddu - słodkie kulki z mąki groszkowej (z ciecierzycy) (lakto-wege)
Kluchy ryżowe z nadzieniem groszkowym (gotowane) (wegańska)
Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska)
Łatwa zupa groszkowa z zielonym "makaronem" (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas