7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa krem z soczewicy z curry i przecierem pomidorowym
Średnia ocena:
[4.6
z 7 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 5 osóbszklanka czerwonej soczewicy
cebula 0,5 litra przecieru pomidorowego z kartonika (lekko zagęszczony sok pomidorowy) 2 szklanki wody olej do smażenia curry + np. prażone pestki dyni albo grzanki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa krem z przecieru pomidorowego z czosnkiem (wegańska)Zupa pomidorowa z przecieru (wegańska) Wściekły kanarek: zupa-krem curry z soczewicy i kukurydzy (wegańska) Przecier pomidorowy Gandalfa (wegańska) Ekspresowa zupa-krem z soczewicy (wegańska) Zupa z czerwonej soczewicy z curry i grzankami (wegańska) Minimalistyczna zupa z czerwonej soczewicy z czosnkiem i curry (wegańska) Zupa-krem kukurydziana z curry i mlekiem kokosowym (wegańska) Ziołowa zupa krem z cukinii z nutką curry (bez ograniczeń) Zupa-krem z czerwonaj soczewicy, ziemniaków i pora (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~czarodziejska May 9, 2013