7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Makaron ryżowy ze szpinakiem i smażonym tofuNajwiększa pycha! Idealna na zdrowy i szybki obiad.
Średnia ocena:
[4.8
z 17 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [11]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:makaron ryżowy (najlepiej wstążki)
szpinak (mrożony lub świeży, bez różnicy) tofu sałatkowe feta (lub tofu naturalne + sos sojowy) czosnek zioła prowansalskie imbir sproszkowany reszta przypraw wg uznania olej/oliwa do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Makaron ze szpinakiem, tofu i czosnkiem (wegańska)Makaron żytni ze szpinakiem i tofu lub parówkami (wegańska) Makaron ze szpinakiem, tofu, pieczarkami i pomidorami (wegańska) Makaron ze szpinakiem (wegańska) Zapiekanka ze szpinaku i tofu (wegańska) Makaron ze szpinakiem i niebieskim serem (lakto-wege) Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (wegańska) Makaron spaghetti ze szpinakiem i brokułami (wegańska) Prosty makaron ze szpinakiem i czosnkiem (wegańska) Cannelloni z farszem ze szpinaku i tofu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Trochę za mało przyprawiłam, ale wyszło pyszne - następnym razem nie będę się tak bać imbiru :)
czemutotak Mar 26, 2015