7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Ziemniaki "Wiosenne lato"

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

2 średnie ziemniaki,
mała drobno posiekana cebula,
25 g wędzonego tofu,
łyżka granulatu sojowego,
ok. łyżeczki oleju z pestek winogron,
świeżo mielony czarny pieprz, sól

Przygotowanie:

Ziemniaki obrać, umyć, ugotować i ugnieść widelcem. Tofu pokroić w drobną kostkę.

Na małą patelnię wlać olej, wrzucić cebulę, chwilę smażyć, dodać tofu i granulat, usmażyć, przełożyć do ziemniaków, przyprawić i dokładnie wymieszać.
Nadesłał(a) Shaera, dnia: 2008-03-19 19:26:31.726
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Szaszłyki z ziemniaków (wegańska)
Ziemniaki po żydowsku (lakto-wege)
Stare ziemniaki (lakto-wege)
Ziemniaki po australijsku (lakto-wege)
Pufki z ziemniaków (bez ograniczeń)
Majonez z ziemniaków (wegańska)
Ziemniaki w ziołach (wegańska)
Kotlety z ziemniaków (wegańska)
Ziemniaki w karmelu (wegańska)
Ziemniaki z pomidorami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas