7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z czerwonej fasolki i wędzonego tofu



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

3/4 szkl. czerwonej fasoli z puszki,
25 g wędzonego tofu,
mała drobno posiekana czerwona cebula,
3 łyżki wody

Przygotowanie:

Fasolkę i tofu ugnieść widelcem na gładką masę, wlać wodę, dodać cebulę i dokładnie wymieszać.
Nadesłał(a) Shaera, dnia: 2008-03-20 19:46:32.786
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska)
Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska)
Tofu-pasta o smaku wędzonej makreli :) (wegańska)
Tofu wędzone a'la fasolka po bretońsku (wegańska)
Prosta pasta z czerwonej fasoli (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasolki i tofu (wegańska)
Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege)
Szybka czerwona fasola z tofu - danie z patelki (wegańska)
Fasolka biała w sosie pomidorowym (z tofu wędzonym lub bez) (wegańska)
Jajka sadzone na tofu wędzonym (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas