7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Baza do zup

Stanowi świetną bazę do zup, np. pieczarkowych lub warzywnych. Wspaniale zastępuje np. rosół/ wywar.

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 litr wody
1 kostka (duża, 100 g) serka topionego np. Złoty Ementaler
przyprawy

Przygotowanie:

Topiony serek rozpuścić w gorącej wodzie, dodać przyprawy.
Nadesłał(a) xmandolinax, dnia: 2008-01-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: nie wiem czyj to przepis... tak gotuje moja mama
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Chlebek do zup (wegańska)
Staropolskie grzanki do zup owocowych (lakto-wege)
Domowy bulion krok po kroku - sekret smaku twoich zup (wegańska)

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas