
7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
w tym 4924 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Baza do zupStanowi świetną bazę do zup, np. pieczarkowych lub warzywnych. Wspaniale zastępuje np. rosół/ wywar.
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 litr wody
1 kostka (duża, 100 g) serka topionego np. Złoty Ementaler przyprawy Przygotowanie:Topiony serek rozpuścić w gorącej wodzie, dodać przyprawy.
Nadesłał(a) xmandolinax,
dnia: Jan 9, 2008
Źródło/autor przepisu: nie wiem czyj to przepis... tak gotuje moja mama
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Chlebek do zup (wegańska)Staropolskie grzanki do zup owocowych (lakto-wege) Domowy bulion krok po kroku - sekret smaku twoich zup (wegańska) Nowości:Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege) Ostra soczewica na pomidorach (wegańska) Indyjski miszmasz z batatem (wegańska) Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska) Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege) Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska) Hawajska surówka (wegańska) Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska) Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |