7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Ryż z soczewicą i pieczarkami w sosie śmietanowym
Średnia ocena:
[5.0
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osoby4 łyżki ryżu
4 łyżki soczewicy czerwonej 1 łyżka soczewicy zielonej 1/2 kostki warzywnej 1 cebula 2 średnie pieczarki olej do smażenia 1 łyżka śmietany pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Soczewica z pieczarkami i sosem pomidorowym (wegańska)Kalarepa nadziewana pieczarkami, w sosie śmietanowo-pomidorowym (bez ograniczeń) Ryż z sosem pomidorowo-śmietanowym i warzywami (lakto-wege) Niebanalne pieczarki - zapiekany sos pieczarkowo-śmietanowo-musztardowy (lakto-wege) Papryka faszerowana ryżem i pieczarkami, z sosem pomidorowym (ovo-wege) Soczewica z ryżem (wegańska) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-pietruszkowy (lakto-wege) Szpinak z soczewicą i pieczarkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Niemniej połączenie w smaku wychodzi dobre, ale pieczarki i sos wylądowały u mnie na wierzchu potrawy, do tego posypałam ziołami. Walory wzrokowe też są ważne, a nie byłam ich pewna po tym daniu ;)
goosha Jul 14, 2010