
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Spaghetti z brokułami, kukurydzą i tofu w aromatycznym, pomidorowym przybraniu
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:makaron spaghetti
brokuły pomidory kukurydza tofu koperek kminek bazylia papryka słodka pieprz sól Przygotowanie:
Ugotować makaron al dente.
Na patelnię nalać odrobinę wody i przez chwilę dusić brokuły aż będą miękkie. Dorzucić pomidory zmiksowane z koperkiem i kminkiem, po chwili kukurydzę i tofu pokrojone w kostkę. Przyprawić, gotować kilka minut. Podawać na ugotowany makaron.
Nadesłał(a) ~Aqueda,
dnia: Sep 3, 2005
Źródło/autor przepisu: Asia D. ;)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Spaghetti z sosem pomidorowym i kukurydzą (wegańska)Spaghetti z sosem pomidorowym z cukinią i brokułami (wegańska) Spaghetti z pieczarkami i kukurydzą (wegańska) Kremowe spaghetti a'la Gdynia (z sosem pomidorowym z tofu i kaparami) (wegańska) Makaron spaghetti ze szpinakiem i brokułami (wegańska) Zupa ziemniaczana z brokułami i kukurydzą (lakto-wege) Aromatyczne spaghetti napoli z pieczarkami (lakto-wege) Pomidorowy sos do spaghetti (wegańska) Spaghetti z tofu i pesto (lakto-wege) Zupa pomidorowa z kukurydzą (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |