7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

1 białko
50 g cukru pudru
barwniki spożywcze
siekane orzeszki pistacjowe
cukrowe perełki

Przygotowanie:

Białko ubić na pianę, stopniowo dodawać cukier puder, pianę podzielić na kilka części i do każdej dodać inny barwnik. Blachę wysmarować tłuszczem, wyłożyć papierem. Rękaw cukierniczy napełniać masą i wyciskać na papier rożne kształty np. serduszka, usta. Przyozdobić orzeszkami i perełkami, upiec.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2004-07-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 2/2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Całuski - czekoladowe słodkie przekładańce (lakto-wege)
Jabłkowa zapiekanka (i bezowy suplement) (bez ograniczeń)
Przepyszny tort Pavlova (bezowy) (bez ograniczeń)
Bezowo-migdałowa rolada z czereśniami lub wiśniami (bez ograniczeń)

Nowości:

Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)
Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege)
Ostra soczewica na pomidorach (wegańska)
Indyjski miszmasz z batatem (wegańska)
Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska)
Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege)
Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska)
Hawajska surówka (wegańska)
Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska)
Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas