7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Puree ziemniaczano-szpinakowe

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

ziemniaki
szpinak surowy
sól

Przygotowanie:

Gotujemy młode ziemniaki (ok 3x tyle co szpinaku). Na ostatnie 3-5 minut wrzucamy szpinak. Odcedzamy, solimy wg gustu i (! clou programu) tłuczemy jak na grube pure.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-07-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podał Kacper Perschke
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

ja mialam mrożone liście szpinaku (takie kulki) które wrzuciłam pod sam koniec do gotujących się ziemniaków.ubiłam to potem i dodałam trochę cebuli podsmażonej.pycha
xero 2011-09-15 19:17:20.489

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Puree ziemniaczano-ryżowe (wegańska)
Smażone puree ziemniaczano-dyniowe (wegańska)
Ziemniaczano-szpinakowa sałatka z suszonymi pomidorami, pistacjami i sosem koperkowo-musztardowym (wegańska)
Puree ziemniaczane (lakto-wege)
Puree z brokułów (wegańska)
Puree z soczewicy (wegańska)
Chlebek szpinakowy (lakto-wege)
Kotlety szpinakowe (ovo-wege)
Szpinakowe klopsiki (bez ograniczeń)
Rolada szpinakowa (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas