7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kanapki z pastą jarzynowo-strączkową

Dla alergików.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

chlebek ryżowy Wasa

soczewica zielona
cieciorka
fasola biała
fasola czerwona
brokuł
brukselka
pieczarki
kalarepka
zioła
oliwa z oliwek
rzeżucha

Przygotowanie:

Strączkowe ugotować razem z warzywami w jak najmniejszej ilości wody (brukselkę dodać na końcu, kalarepki nie gotować); dodać oliwę, zioła i zmiksować na pastę; dodać startą na drobno kalarepkę i wymieszać; posmarować chlebek, posypać rzeżuchą.
Nadesłał(a) jojo don huevo, dnia: 2003-06-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis z mojego opracowania Tydzień z życia alergika
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Strączkowa pasta do kanapek (wegańska)
Kanapki z pastą z bazylii lub pesto i pomidorami (wegańska)
Kanapki z powodu chrapki - z pastą z pestek, kiszeniasem i awokado (wegańska)
Kotlety strączkowe (wegańska)
Kotlety strączkowe (z 3 strączkowców) (wegańska)
Pasztet strączkowo-warzywny (wegańska)
pasztet strączkowo - grzybowy (wegańska)
Świeża zielona zupa strączkowa (wegańska)
Chlebek Mojżesza (ze strączkowymi i bakaliami) (wegańska)
Kanapki z buzią (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas