7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

5-6 jabłek

Przygotowanie:

Po pokrojeniu jabłek na cienkie plasterki i usunięciu nasion, włożyć na 2 godziny do średnio nagrzanego piekarnika. Mają być chrupkie po wyjęciu.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2003-06-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, przepis wysłała Iwon(k)a
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa z dyni i soczewicy z czipsami (wegańska)
Zupa czipsowa (wielowarzywna, nie z czipsów :) (wegańska)
Zupa jabłkowa (lakto-wege)
Zupa jabłkowa 1 (ovo-wege)
zapiekanka jabłkowa (bez ograniczeń)
Konfitura jabłkowa (wegańska)
Ser jabłkowy (wegańska)
Ocet jabłkowy (wegańska)
Ciasto jabłkowe (wegańska)
Mus jabłkowy (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas