7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sos czereśniowy ze szczyptą imbiru

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

30 dag czereśni
1 brzoskwinia
1/2 pomarańczy
szczypta imbiru
sól

Przygotowanie:

Owoce umyć. Tam gdzie są, usunąć pestki. Wycisnąć sok z pomarańczy. Wszystko połączyć i zmiksować. I już.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-04-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Talka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kotlety z boczniaka ze szczyptą imbiru (bez ograniczeń)
Sałatka z arbuza i gruszek ze szczyptą imbiru (wegańska & RAW)
Marchew z porem i imbirem (sos) (wegańska)
Koktajl czereśniowo-truskawkowy (wegańska)
Sos kreolski (pomidorowy z czosnkiem, imbirem i tymiankiem) (wegańska)
Agliata - średniowieczny sos czosnkowy z imbirem i cynamonem (wegańska)
Jarzynka z patisona doprawiona sosem sojowym i imbirem (wegańska)
Ocet owocowy (malinowy, czereśniowy lub inny) (wegańska)
Omlet ryżowy orientalny - z kiełkami, sosem sojowym i imbirem (ovo-wege)
Fasola z ryżem w sosie pomidorowym z czosnkiem, imbirem i cynamonem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas