7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kapusta młoda (wiosenna) z patelniMarychna: "Autorowi lub też autorce dzięki serdeczne, bo kapustka jest mniamniuśna po prostu i na zimno i na ciepło."
Średnia ocena:
[4.7
z 6 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:kapusta młoda
czosnek wg uznania olej do smażenia sól pieprz koperek Przygotowanie:Czosnek posiekać i lekko podsmażyć na patelni. Do tego dodać poszatkowaną kapustę i smażyć krótko, ale tak, aby się lekko zeszkliła i przy okazji była chrupiąca. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Do tego jeszcze koperek.
Nadesłał(a) pat,
dnia: Apr 6, 2003
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, przepis podała Marychna
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Zdjęcia do przepisu:Nowe komentarze:
ile czosnku ?
~ag Sep 29, 2004 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zasmażana młoda kapusta (lakto-wege)Młoda kapusta duszona z pomidorami (wegańska) Młoda kapusta z koprem i cebulą (wegańska) Młoda kapusta duszona z pieczarkami (wegańska) Młoda kapusta na wzór łazanek (wegańska) Łazanki z młodą kapustą w ziołach (wegańska) "Kapustoszczaw" czyli młoda kapusta z nutką szczawiu (wegańska) Młoda kapusta duszona z czosnkiem i kminkiem (wegańska) Wiosenny kapuśniak z młodej kapusty (wegańska) Wiosenna zupa z kapusty, marchewki i kalarepki z ziemniakami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
pychotka! dodałam ok. 8 ząbków czosnku na połowę głowy kapusty, następnym razem dodam więcej :)
banka Jul 6, 2013