7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:włoszczyzna
seler naciowy kilka ziemniaków łyżka oliwy z oliwek do smażenia sól ew. pieprz do tego do wyboru: - curry i imbir - lub garam masala - lub mieszanka ziół wg. uznania Przygotowanie:Włoszczyznę kroimy na krążki lub małe cząstki. Podsmażamy na oliwie. Zalewamy wodą (nie za dużo), wrzucamy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki, gotujemy. Po 10 minutach dorzucamy pokrojony w krążki seler naciowy.
Kiedy warzywa będą miękkie, a bulion gotowy, całość doprawiamy i podajemy samo, z makaronem lub z zacierkami.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: Jul 1, 2002
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege)Zupa z selera naciowego z sojaczami (wegańska) Zupa krem z selera naciowego i marchewki, zabielana (bez ograniczeń) Zupa pomidorowa z selerem naciowym, ciecierzycą i bobem (wegańska) Jarzynowa zupa z kurkami, ziemniakami i pomidorami (wegańska) Zupa-krem zimowa z selerem naciowym, gruszką i serem pleśniowym (lakto-wege) Zupa meksykańska na zimno (chłodnik pomidorowy z selerem naciowym i tabasco) (wegańska & RAW) Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege) Zupa jarzynowa (wegańska) Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |