 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 Panierowana cukinia z sosem balsamiczno-miętowym
				
				
									
						Średnia ocena:       [5.0
						
						z 2 ocen]
											
					
					 | dodaj ocenę  | komentarze [0] 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: ovo-wege Składniki:6 małych cukini
 1 jajko sól 125 g tartej bułki oliwa z oliwek do smażenia sos: 3 łyżki octu balsamicznego sok z wyciśniętej pomarańczy sok z cytryny łyżka oliwy pieprz posiekana świeża mięta Przygotowanie: 
			
				
				
				 | Podobne wg nazwy:Smażone panierowane plastry cukinii (ovo-wege)Panierowana cukinia z żółtym serem (bez ograniczeń) Tofuciki z sosem miętowym (lakto-wege) Sos czosnkowo-miętowy na winie (wegańska+miód) Sałatka cebulowa w sosie miętowym (wegańska) Bakłażan z sosem jogurtowym z delikatnym aromatem miętowym (lakto-wege) Grillowana cukinia z sosem jogurtowym (lakto-wege) Spaghetti z czosnkowym sosem z cukinii (wegańska) Zapiekanka z cukinii lub dyni i ryżu pod sosem warzywnym (lakto-wege) "Makaron" z cukinii z sosem marinara (na surowo) (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |