7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Faszerowana papryka z fetą (z grilla)



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

8 papryk podobnej wielkosci
1 pęczek mieszanych ziół
400 g sera feta w oleju
kolorowy pieprz

Przygotowanie:

Papryki umyć i oczyscić z pestek odcinając wierzchy. Zioła posiekać. Fetę odsączyć, olej zachować. Ser rozgnieść widelcem, wymieszać z ziołami, odrobiną oleju, doprawić do smaku pieprzem. Masą serową nadziać papryki.

Faszerowane strąki posmarować zachowanym olejem i opiekać na grillu 3-5 minut.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Jun 9, 2002
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:"Sylwia" almadka@wp.pl
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Bardzo dobre!
~ab Aug 30, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pomidory z fetą i bazylią (z grilla) (lakto-wege)
Papryka faszerowana soją (ovo-wege)
Papryka faszerowana cukinią (wegańska)
Faszerowana papryka gotowana na parze (wegańska)
Nadziewana papryka z grilla czyli MARSZ PO DOBRY FARSZ nr 1 (wegańska)
Nadziewana papryka z grilla czyli MARSZ PO DOBRY FARSZ nr 2 (wegańska)
Bakłażan faszerowany ryżem z mieszanką chińską i papryką (wegańska)
Sałatka z fetą, pomidorami, papryką i winegretem (lakto-wege)
Zapiekanka ryżowa z papryką, pomidorami i fetą (lakto-wege)
Papryka faszerowana kuskusem, cukinią i pomidorami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas