 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: lakto-ovo-wege Składniki:1 żółtko
 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka kakao 1 szkl. mleka 2 łyżki cukru wanilia lub cukier waniliowy Przygotowanie:Z żółtka, mąki ziemniaczanej, kakao i 3 łyżek mleka sporządzić zawiesinę.
 Mleko zagotować z cukrem, dodać cukier waniliowy lub wanilię, ponownie zagotować. Przygotowaną wcześniej zawiesinę rozprowadzić 3 łyżkami wrzącego mleka. Wlać, mieszając, do gotującego się mleka. Zagotować. 
		
			
		
		Nadesłał(a) Rena, 
		dnia: 2002-03-17 00:00:00.0 Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:Sos miodowo-kakaowy (polewa) do deserów (wegańska+miód)Bajeczny sos czekoladowy (lakto-wege) Budyń kakaowy lub karobowy (wegańska) Kakaowy krem z nerkowców (wegańska & RAW) Biszkopt kakaowy lub karobowy (wegańska) Kakaowy deser bananowy (wegańska) Kakaowy krem jaglany (wegańska) Czekoladowy domowy makaron z truskawkowym sosem (wegańska) Koktajl bananowy lub bananowo-kakaowy (wegańska & RAW) Lody czekoladowo - czekoladowe (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |