7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:1 żółtko
2 płaskie łyżeczki mąki ziemniaczanej wanilia lub cukier waniliowy 1 szkl. mleka 2 cukru Przygotowanie:Z żółtka, mąki ziemniaczanej, sproszkowanej wanilii lub cukru waniliowego i kilku łyżek mleka sporządzić zawiesinę. Resztę mleka zagotować z cukrem, wlać zawiesinę, mieszając zagotować.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Apr 3, 2002
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos waniliowo-owocowy (ovo-wege)Gruszki w sosie waniliowym (bez ograniczeń) Jabłko w sosie waniliowym (bez ograniczeń) Truskawki w sosie waniliowym (wegańska) Pascha waniliowa (bez ograniczeń) Babeczki waniliowe (bez ograniczeń) Gofry waniliowe (bez ograniczeń) Ciasteczka waniliowe w czekoladzie (lakto-wege) Szybki banan waniliowy (lakto-wege) Ciasto waniliowe z czekoladą (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |