
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1/4 małej główki kapusty czerwonej
1/4 małej główki kapusty białej 1/2 średniego grejfruta 1/2 średniego jablka 50 g selera 1/2 średniej czerwonej papryki 5 łyżek jogurtu naturalnego bez cukru łyżka łuskanych orzechów włoskich Przygotowanie:
Odłożyć kilka listków kapusty czerwonej do miseczki, resztę składników drobno pokroić, wymieszać z jogurtem, orzechami i położyć na listkach kapusty.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Apr 4, 2002
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 9/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną (lakto-wege)Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i marchewką - najpyszniejsza! (wegańska & RAW) Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z kapusty białej i czerwonej z chrzanem i wiśniami (wegańska & RAW) Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną, przyprawiana musztardą (lakto-wege) Kolorowa surówka z kapusty białej i czerwonej z marchewką i ogórkiem (lakto-wege) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Surówka z białej kapusty i marchewki (wegańska & RAW) Sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska & RAW) Surówka biało-czerwona z białą rzodkwią i truskawkami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |