7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Miszmasz owocowy czyli przecierana zupa z przewagą gruszek, jabłek i śliwek
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób800 g różnych owoców z przewagą gruszek, jabłek i śliwek
50 g cukru 1 łyżka mąki ziemniaczanej dowolny aromat 4 łyżki śmietany jogurtowej lub jogurtu Przygotowanie:Owoce umyć, ugotować w wodzie. Przetrzeć przez sito, dodać cukier do smaku, podprawić mąką ziemniaczaną rozprowadzoną niewielką ilością zimnej wody. Dodać aromat, zagotować, po nalaniu do talerzy zaprawić 1 łyżką śmietany lub jogurtu.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Mar 14, 2002
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa owocowa z suszonych śliwek i jabłek (lakto-wege)Zupa ogórkowa przecierana (wegańska) Dżem z jarzębiny, gruszek i jabłek (wegańska) Pościła, czyli ser z jabłek (wegańska) Kremowa zupa owocowa z suszonych śliwek i soku wiśniowego (lakto-wege) Sałatka owocowa z morelami i gruszkami (wegańska & RAW) Zupa dyniowa z gruszkami (wegańska) Gruszka kardynała - na lodach, z sosem owocowym (lakto-wege) Zupa ze słodkich ziemniaków i jabłek (wegańska) Zupa owocowa lub napój owocowy (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |