 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 Raita (dip na bazie jogurtu) z czerwonych ziemniakówKuchnia indyjska. Dodatek do dań głównych.
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: lakto-wege Składniki:2 ziemniaki czerwone 
 jogurt naturalny natka pietruszki sól pieprz Przygotowanie:2 ziemniaki czerwone ugotować z łupiną, pociąć w ćwiartki, dodać jogurt naturalny wymieszany z natką pietruszki, sól i pieprz. 
		
			
		
		Nadesłał(a) Rena, 
		dnia: 2001-10-23 00:00:00.0 Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Arielka 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:Raita (dip na bazie jogurtu) z ziemniaków z wiórkami kokosowymi (lakto-wege)Raita - indyjski dip miętowy (lakto-wege) Majonez na bazie jogurtu naturalnego (lakto-wege) Koktajl z ogórkiem i zieleniną na bazie kefiru lub jogurtu (lakto-wege) Dip sezamowy na bazie sosu sojowego (wegańska) Bhangra dip (z czerwonej soczewicy) (wegańska) Połówki ziemniaków pieczone pod jogurtem (lakto-wege) Sos czosnkowy na bazie ziemniaków i oliwy (Skordalia) (wegańska) Plastry ziemniaków zapiekane w sezamie z dipem białym (lakto-wege) Rozgrzewająca i bogato przyprawiona zupa-krem na bazie czerwonej soczewicy (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |