7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Babka kokosowa



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 4 osób

20 dag masła
10 dag cukru
1 cukier waniliowy
4 jajka
30 dag mąki
1 proszek do pieczenia (16,5 g)
1 łyżka soku z cytryny
100 g wiórków kokosowych
rodzynki lub 6 łyżek soku pomarańczowego i 10 dag pokrojonych kandyzowanych wiśni

Przygotowanie:

Wszystko razem wymieszać, piec godzinę w temperaturze 180-190 stopni.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-07-20 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: nieznane
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sztandarowa babka czyli ciasto kokosowo-cytrynowe (wegańska)
Babka kawowa (ovo-wege)
Babka Mateczki (ovo-wege)
Babka gotowana (ovo-wege)
Babka amarantusowa (bez ograniczeń)
Babka pomarańczowa (ovo-wege)
Babka piaskowa 1 (ovo-wege)
Babka piaskowa 6 (ovo-wege)
Babka cynamonowa (ovo-wege)
Babka kiślówka (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas