
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:banan
gorąca woda rodzynki szczypta cynamonu Przygotowanie:
Banana rozgnieść w miseczce. Zalać gorącą wodą. Można dodać wcześniej namoczone rodzynki i szczyptę cynamonu.
Smacznego! ;o)))
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Jul 15, 2001
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia,autor: Wilma
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
Do rozgniecionego banana dodać pestki słonecznika i dopiero zalać wrzątkiem, no a ciąg dalszy jak w przepisie - jeszcze lepsze :)
~edc Jul 21, 2009 ![]() żeby się najeść to radzę dać co najmniej 2 banany na miseczkę. za 1kg takich bananów dojrzałych, czyli w małe brązowe piegi na bazarku dałam 2 zł (8 bananów) tania słodka mega szybka wyżerka. będę stosować na wycieczkach:D zamiast zalewać chemie w kubku będę zalewać w kubku banana pod namiotem :D MEDeah Oct 29, 2008 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa bananowo-czekoladowa (wegańska)Zupa bananowa z brzoskwinią lub mango i wiórkami kokosowymi (lakto-wege) Gofry - precyzyjny przepis (bez ograniczeń) Chleb - przepis uniwersalny (wegańska) Gazpacho - przepis ogólny (wegańska) Pasztet z cukinii - przepis babci (bez ograniczeń) Sałatka z dyni - przepis bazowy (wegańska) Gotowanie szparagów - przepis podstawowy (wegańska) Adżika (przepis od Niny z Moskwy) (wegańska) Kasza gryczana - przepis podstawowy (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Inon Jul 14, 2012