7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osoby1 główka zielonej sałaty
50 g sera feta 20 g zielonych oliwek 1 łyżka kaparów 2 cebule dymki szczypiorek winegret: 1 łyżka oliwy 1 łyżeczka octu pół łyżeczki musztardy sól pieprz Przygotowanie:Sałatę umyć, osuszyć, pokroić w paski. Wymieszać z pokrojonym serem, oliwkami, kaparami i posiekanymi dymkami i szczypiorkiem. Polać sosem winegret.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-06-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 7/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałata z pomidorami, ogórkami, oliwkami i fetą (wegańska & RAW)Bakłażany faszerowane z oliwkami i kaparami (ovo-wege) Spaghetti z bakłażanem, kaparami i oliwkami (wegańska) Sałatka makaronowa z papryką, winegretem i kaparami (wegańska) Sałata zielona z awokado i winegretem (wegańska & RAW) Sałata z winogronami, zieleniną i winegretem (wegańska & RAW) Mieszana sałata ze szpinakiem i winegretem (wegańska & RAW) Sałata z winegretem z octem balsamicznym (wegańska & RAW) Sałata ze szczypiorkiem i czosnkowym winegretem (wegańska & RAW) Sałata rzymska z ogórkiem, kaparami, szczypiorkiem i rzeżuchą (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |